Cik Iqaa

eks kelamatan kolej aku
Monday, July 21, 2014 ? 0 Comment ?
Sory bukan nak mengata ke apa just luahan perasaan. Aku tak suka dia ni sebab jenis suka pau duit orang. Tekak jenis nak makan benda2 sedap tapi takde duit lepas tu pinjam sana sini. Bro plis la malu dengan diri sendiri. Ukur baju dibadan sendiri. Makan ikut yg kita mampu n keperluan. Bukan ikut hawa nafsu lepastu hutang sana sini. Aku da kena banyak kali dengan kau. Pakal je aku jenis tak reti sound direct. And fyi ada satu quote dia cakap "biar kita tidor dalam kelaparam daripada bangun tidor dibelengu hutang". Fikir2 lah. Aku perasan sejak awal lagi. Tapi tula makin lama makin aku paham perangai kau. And plis la jangan amik kesempatan kat perempuan suh dia belanja itu ini. Serius shame on you. Maaf for this entry. Just nk kau berubah n elak dibenci org lain.


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction